Contacteer MVM Assistance, bel naar 0496 30 88 79 of stuur een mail naar info@mvmassistance.be

Laswerken

Professionele laswerken

Wij hebben een uitgebreide expertise op het gebied van laswerken. Zo beheersen we verschillende lastechnieken zodat we elk project aankunnen:

MIG/MAG-lassen

Dankzij zijn snelheid en gebruiksgemak wordt dit lasproces voornamelijk gebruikt voor de grotere staalconstructies. Wij gebruiken dit proces meestal in het atelier.

TIG-lassen

Wordt voornamelijk gebruikt om RVS (roestvast staal) en aluminium te lassen. Deze lastechniek wordt gebruikt voor de fijnere laswerken.

Lassen met beklede elektrode

Dit lasproces is ideaal om op moeilijk bereikbare plaatsen zoals in de hoogte te lassen. Dit proces gebruiken we merendeels op de werf.

laswerken onderaanneming
laswerken onderaanneming
Laswerken

Laswerken in onderaanneming

U kan bij ons ook terecht voor allerhande laswerken in onderaanneming. Wij kunnen bij u in het atelier laswerken komen uitvoeren of de onderdelen kunnen door ons van handelstaat tot afgewerkt product samen gelast worden. Dit kan gaan van staal, RVS tot aluminium lasconstructies.

Vraag een offerte

Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen. Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.

Nous utilisons des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site. Si vous continuez à utiliser ce dernier, nous considérons que vous acceptez l’utilisation.